Цени


Цените са без ДДС.  В цените не са включени резервни части и материали. Ремонти По Домовете си запазва правото да прави промени в цените.

Цени за монтаж на хладилници и фризери
Монтаж на хладилник от 15-30 лв.
Монтаж на фризер ракла от 20-40 лв.
*
Цени за монтаж на ледогенератори – монтаж на ледогенератори за офиса, заведението, дома, ресторанта.
Монтаж на еднофазна ледарка / Гаранция за качество – лв.
*
Монтаж на стъклокерамични котлони
Монтаж от 20 до 40 лева.
*
Монтаж, поддръжка и ремонт на фурни
Цени както за вграждане така и за открит монтаж от 40-55  лева.
*
Цени за монтаж на фурни и печки
Цена за монтаж на готварска печка стояща 30-40 лева.
Цена за монтаж на фурна за вграждане 40- лева.
*
Цени за монтаж на бойлери – бойлери Дипломат, Елдом, Теси, Матев, Шишков, Аристон, Siemens,Stiebel Eltron и други марки, електрически бойлери, проточни бойлери. Монтаж на всякакъв вид бойлери -кухненски, вертикални, хоризонтални, със серпентина, както и всякаква големина. Безплатна доставка за наши клиенти.
Демонтаж на бойлер от 10-20 лева
Монтаж на бойлер от 45 лева до 60 лева.
*
Цени за монтаж на абсорбатори – монтаж на кухненски аспиратори, вграден и открит монтаж. Пробиване на комински тела. Цената се определя на място
Професионален монтаж на абсорбатори за кухни от 35 лева до 100 лева.
*
Цени за ремонт на готжарски еи. печки и фурни – Подмяна на терморегулатор, ел.ключ, нагревател и др. ел. компоненти. Цените се определят на място от марката на електроуреда и необходимите материали.
Диагностика 20лева.
Смяна на терморегулатор 13 лева.
Смяна на ел.ключ 10 лева.
Смяна на нагревател или плоча за котлон 28 лева.
*
Ремонт на ел.табла – извършваме текущ ремонт на ел.табла. Пренареждане, увеличаване на мощността, смяна на автоматика. Предлагаме и денонощен авариен ремонт от нашите дежурни ел. техници за София. Ремонта на дадено електрическо табло е трудоемко начинание и се извършва единствено от правоспособен електротехник. Но за да се извърши даден ремонт и да се офертира работата по ремонта е необходим оглед.
*
Цени за ремонт на стълбищно осветление – ремонт и абонаментна поддръжка на стълбищно осветление на входове, кооперации, блокове и др. Преработка на стълбищно осветление. Схемите за изпълнение на стълбищните осветления са различни във всяка сграда. За цени за ремонт, преработка и поддръжка на дадено осветление трябва оглед от наш електротехник на място.
*
Ремонт на бойлери
Цена за диагностика 20 лева.
Смяна на нагревател 30 лева.
Смяна на термозащита 25 лева.
Смяна на защита по ток 25 лева.
Смяна на фланец 30 лева.
*
Цена за смяна на бойлерни табла – смяна и,ремонт и монтаж на бойлерни ел.табла за вграждне и за открит монтаж-16А,20А и 25А. Зануляване.
Цена за смяна на бойлерно табло 20 лева.
*
Цена за откриване и отстраняване на къси съединения – професионално, бързо и точно откривани и отстраняване на къси съединения на вътрешни, външни, осветителни ел.инсталации. Цените за откриване и отстраняване са индивидуални и се определят на място след оглед и уговорка с клиента.
*
Смяна на захранващи кабели – извършваме подмяна на стари захранващи кабели поради увеличаване на мощноста или повреда в проводник.
Цена за смяна до 4 мм 3 лева на метър.
*
Цена за откриване на кражба на ток – електротехниците ни използват знанията и уменията от дългогодишния опит и професионална техника.
Цена за откриване от 70 лева до 100 лева.
*
Монтаж на електромери – монтираме монофазни и трифазни, едно тарифни и двойно тарифни електромери за активна мощност. Електромери за очитане и преочитане на ел. енергия. Монтираме и часовници за тарифа
Монтаж на електромер еднофазен 24 лева.
Монтаж на електромер трифазен 48 лева.
*
Монтаж на ключове и контакти – предлагаме монтаж на трифазни и еднофазни контакти. Монтаж на единични и двойни контакти за обикновенни условия и монтаж на влагозащитени такива. Монтаж на ключове – обикновенни, серийни, девиаторни и кръстати, според електрическата схема.
Цена за монтаж на контакт и ел.ключ до 20 броя до 20 броя -7 – лева.
Цена за монтаж на контакт и ел.ключ над 20 броя над 20 броя – 5- лева.
Цена за монтаж на контакт и ел.ключ над 30 броя над 30 броя – 4- лева.
*
Монтаж на осветителни тела за бита и индустрията – Извършваме монтаж на осветителни тела за вътрешен и външен монтаж с различна IP защита. Монтираме тела на височина до 18 метра в ханбари и пром. цехове със собствена автовишка. Монтаж на осветителни тела за бита и домакинството – полилеи, плафони, лунички. Извършваме монтаж на всякакви осветителни тела на 220V и 12 V. Осветителните тела биват много видове и модели ние описваме цените за монтаж на основните и най-ползваните видове осветителни тела.
Цена за монтаж на плафон – 10лева
Цена за монтаж на полилеи – 40лева
Цена за монтаж на луничка -16 лева
Цена за монтаж на прожектор -35 лева
Цена за монтаж на градинско осветително.тяло -32 лева
Цена за монтаж на луминесцентно осветително тяло 4х18 -16 лева
*
Преместване на контакти и ключове – екипите ни разполагат с къртачна професионална техника и фрези за бетон и тухли, за да преместят бързо и безпроблемно ел.контакти и ключве там където желае клиентът. Цената за преместване се определя на място от електротехника след оглед.
*
Монтаж на автоматични предпазители – монтираме автоматични предпазители от различни марки и мощности. Монтажа се извършва върху EU шина, по приетите норми и правила. Доставяме на клиентите А.П. на складови цени. Работим с доказали се марки на световния пазар. Цените са за монтаж на А.П.на нови ел.табла. Цените за подмяна на А.П. се определят на място в зависимост от таблото и ночина на подвързване.
Цена за монтаж на автоматичен предпазител еднофазен -15 лева
Цена за монтаж на трифазен автоматичен предпазител – 35лева
*
· Монтаж на контактори – ел. специалистите ни монтират монофазни и трифазни контактори с различна мощност и начин на управление.
Цените за монтаж са спрямо електрическата схема и варират от 25- лева до 65- лева.
*
Монтаж и подмяна на витлови предпазители с автоматични
Цена за демонтаж – 10лева
Цена за монтаж на нов А.П – 15лева.
*
Монтаж на дефектно токови защити – ДТЗ-та са устройства който изключват напрежението през тях при отечка по-малка от 30мА. Монтират се само и единствено на трижилна ел.инсталация. Електротехниците ни разясняват всички подробности и начин на работа на тези устройства. Ако се наложи, се преработва двужилната система в трижилна, и тогава монтираме ДТЗ. Монтираме монофазни и трифазни ДТЗ, както и катодни от водители. Цените за монтаж са индивидуални
*
Изграждане на електроинсталации – цялостното изграждане на скрити и открити ел.инсталации, силови ел.инсталации на промишлени и стопански сгради, жилищни и офис сгради и търговски помещения. Екипите ни работят от момента на структурното окабеляване, през направата на ел.връзки, насаждането на апаратурата и защитната автоматика, до пускането в експлоатация на ел.инсталацията. Цената за изграждане се определя спрямо проекта и характерните особености на обекта, както и от това дали ще има промени по предварителния проект или не. Професионално изграждане на електроинсталации от всякакъв вид и мощност на ниски цени и гаранция за изпълнение.
*
Ремонт на електроинсталации – Групите ни работят по текущи ремонти на електроинсталации, изграждане на ел.инсталации, поддръжка и отстраняване на аварийни ситуации по ел. инсталации на жилищни сгради, офиси, магазини, складове и производствени помещения. Цените за ремонт са относителни и индивидуални за всяка повреда. Определят се на място след оглед от електротехник.
*
Изграждане на ел.табла – изграждаме и монтираме силови разпределителни ел.табла, електромерни ел.табла и апартаментни електрически табла по проект и изисквания на БДС. Работим с табла за вграждане, ел.табла за открит монтаж и др.
Изграждане на ел.табла от – лева на точка
Монтаж на кутии и шкафове за ел.табла от – лева до – лева
*
Преместване на ел. табла – преместваме електрически табла от всякакъв вид. Удължаване на захранващите линии чрез муфиране и спайк връзки.
Цени за преместване на ел.табло от – лева на токов кръг до – лева.
*
Изграждне на ефектно и скрито осветление – специалистите на remontipodomovete.com имат необходимите знания и умения за изграждането, поддръжката и експлоатацията на скрито осветление, ефектно осветление, алейно и фасадно осветление, осветление на басейни и др. типове. Цените зависят от вида на осветителните тела и дизайнерските решения и проекти.
*
Слабо – токово инсталации – проектиране, изграждане, ремонт и поддръжка на пожароизвестяващи системи, системи за достъпа, домофони и звънчеви инсталации, видео домофони. Цените за тези услуги се определят на място от наш представител.
*
Проектиране и ремонт на електроинсталации – фирмата извършва проектиране на открити и закрити силови ел.инсталации, осветителни електроинсталации и мълниезащитни инсталации на всякакъв вид сгради и производствени помещения.
*
Ремонти по домовете разполага с професионални електротехници, екипировка и техника за денонощно отстраняване на аварии и повреди по електроинсталации от всякакъв тип.

При повикване по спешност и не е по график се определя друга цена след оглед на място. Ремонти по домовете си запазва правота да прави промени в цените.