Скрито осветление


скрито-осветление

Скрито и вградено LED осветление София

Искате нов тип осветление или просто добавяне на светлина в някоя стая то тогава няма по-добър избор от скритото осветление. То бива два вида: LED ленти и LED осветителни тела.

Какво е LED осветление?

При този вид осветление, електричеството протича през малки кристалчета и една част от неговата енергия се преобразува в светлина. Консумацията на една лампа с 1W се равнява на 15W обикновена електро крушка. LED лампите се управляват от контролери и могат да светят с богата гама различни цветове и интервали.

Вграденото осветление ще спести значително количество енергия. Според Министерството на енергетиката на САЩ, около 62% от енергията може да бъде спестена с широкото използване на скрито LED осветление и светодиоди. Важно предимство на лед осветлението е също така изключително дългият живот на телата – около 1000000 хиляди работни часа , което е много повече от обикновено осветление.

Защо да изберете Ремонти По Домовете?

В Ремонти По Домовете Скрито и Вградено Осветление София, нашата цел е да сумираме функционалност и безопасност за вашия дом или бизнес. Гарантираме най-добри цени и удовлетворение. Можете да разчитате на надеждни ремонти и инсталации, навременност и учтивост от наша страна.  Стремим се да преосмисли електрическите услуги предлагани от нас като третираме нашите клиенти отлично.

Обадете ни се 24/7
За да научите повече за нашите електро услуги и поддръжка
Обадете ни се: 0886282526, за да говорите с електротехник!